De Kluis 2, Helmond, info@paviljoendewarande.com, T 0492 536 361
De Kluis 2, Helmond
info@paviljoendewarande.com
T: 0492 536 361

Feesten en partijen

In overleg zijn er vele mogelijkheden in Paviljoen de Warande 

Op de meest schitterende plek midden in stadspark de Warande vindt u Paviljoen de Warande, een culinaire verrassing in een bosrijke omgeving.
De bijzondere lokatie met uitzicht op het stadspark met waterpartij, de goede verbinding naar de uitvalswegen en de ruime en gratis parkeerfaciliteiten maken Paviljoen de Warande bij uitstek geschikt voor uw presentaties, vergaderingen, huwelijks- of jubileum recepties en bruiloft feest avonden

Wij verwelkomen groepen tot aan 300 personen, de mogelijkheden zijn enorm! Van de bovenkamer tot de ruim opgezette Serre en de drie buiten terrassen, de keuze is aan u.

Kom gerust langs om uw feest, bruiloft, vergadering of privat dinning vrijblijvend te bespreken. Met onze ervaring en enthousiasme werken wij graag, samen met u, het best passende arrangement uit.

Het is ons een waar genoegen om u en uw gasten in Paviljoen de Warande te mogen ontvangen.

Mocht u grotere groepen willen herbergen of is de Warande volgeboekt dan zijn er ook nog mogelijkheden in ons andere horeca bedrijven namelijk Restaurant de Steenoven in Helmond. www.restaurantdesteenoven.nl Brasserie de Keizer in Gemert www.brasseriedekeizer.nl of wenst u uw feest in Helmond op een kleinere lokatie dan hebben wij ook nog de Schevelingse in-Loop. www.schevelingen.nl